Medewerker Facility Management PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Medewerker Facility Management PT- NH Conference Centre Leeuwenhorst

In deze uitdagende functie ben je o.a verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden; het gereed maken van vergaderzalen, inclusief het plaatsen van audiovisuele apparatuur. Je verricht (1e lijns) (onderhouds-)werkzaamheden en kleine elektro-technische werkzaamheden. Je plaatst meubilair, geluidsapparatuur, whiteborden, prikborden en verlichting. Ook ben je het aanspreekpunt voor technische ondersteuning van bijeenkomsten.

Ons Facility Management team zorgt voor de complete zorg met betrekking tot de vergaderzalen en lounges; naast het gereed maken en opbouwen van alle (vergader)ruimten speelt het opbouwen en testen van AV-apparatuur en het verzorgen van technische assistentie ook een grote rol. Affiniteit met techniek en de bereidwilligheid zich hier verder in te verdiepen is een must.

Daarnaast hebben we recent een revolutionaire ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van technologie. Met de revolutionaire ‘3D holographic teleprecence technology’, wereldwijd beschikbaar in slechts 5 verschillende NH Hotels, waaronder NH Conference Centre Leeuwenhorst, is het mogelijk om mensen of voorwerpen levensgroot in de ruimte te laten ‘zweven’ waardoor de illusie bestaat dat ze in levenden lijve aanwezig zijn. Een spreker kan via telepresence op verschillende momenten en plaatsen verschijnen en presentaties hebben in 3D écht impact. Ideaal voor o.a. indrukwekkende productpresentaties en presentaties door personen die niet daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn. Bekijk in slechts 2 minuten hoe technologie het verschil maakt bij meetings of events en hier kan JIJ aan bijdragen!
https://www.youtube.com/watch?v=8qgvEuP8mf8

Wie ben jij? 

Je hebt relevante werkervaring. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder ben je servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.
Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Maintenance