Medewerker Bediening PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Medewerker Bediening PT – NH De Ville/ NH Groningen

Het NH Groningen Hotel De Ville is een prachtig gebouw dat op de monumentenlijst staat, het gebouw dateert uit de 15e eeuw. Daarnaast beschikt dit 4* hotel over een van de beste restaurants van Groningen, Bistro ’t Gerecht. Kortom, NH Hotel de Ville is een gemoedelijk en sfeervol hotel met een bijpassende elegante inrichting.
NH Groningen ligt op een toplocatie, vlakbij het centrum van Groningen. Dit 4* hotel beschikt over 127 kamers, waarvan er veel een fantastisch uitzicht op de stad hebben. Tevens heeft NH Groningen een klein aantal evenementenruimten op de 10e verdieping, waar gasten tijdens het vergaderen kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht over de stad. Dit maakt NH Groningen aantrekkelijk voor zowel de Leisure- als Business guest.

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets (waaronder het restaurant, banqueting, roomservice, minibar). In deze functie ben je werkzaam in beide NH Hotels in Groningen, NH Hotel de Ville en NH Groningen. Je zorgt ervoor dat de gasten een unieke ervaring beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Groningen Hotel de Ville
Groningen
Food & Beverage