Guest Relations Host(ess) FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Doelen is het oudste hotel van Amsterdam. Dit prachtige gebouw dateert gedeeltelijk uit de 17e eeuw en ligt aan de oevers van de Amstel in het hart van het centrum. In de 18e eeuw werd Rembrandts Nachtwacht hier tentoongesteld, voordat het schilderij werd overgebracht naar het Stadhuis op de Dam. Na een grootscheepse renovatie in 1882 heeft dit Grand Hotel vele bekende gasten mogen ontvangen. Na een volledige renovatie zijn in maart 2016 onze deuren wederom geopend.
Bij NH Collection Doelen ligt de focus op individuele en persoonlijke aandacht op 5* Collection niveau. Met behulp van het Guest Relations Team, een ‘sit down’ check in procedure en het a la carte restaurant Swych bezorgen wij onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring!

Als Guest Relations Host(ess) ben je het gezicht van het hotel. Jij bent diegene die een persoonlijke “touch” toevoegt aan het verblijf van onze gasten. Je verwelkomt ze persoonlijk en assisteert ze voor, tijdens en na hun verblijf met zeer uiteenlopende vragen en verzoeken. Jouw streven is de gast altijd een stapje voor te zijn. Daarnaast ben jij eindverantwoordelijk voor het verblijf van onze VIP gasten, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatieven en vernieuwden ideeën. Je durft beslissingen te nemen, vervult geregeld de rol van Manager on Duty en je bent verantwoordelijk voor de naleving van de Quality Standards van de NH Hotel Group. Kortom; ben jij die creatieve duizendpoot die streeft naar een “extraordinary experience” voor iedere gast die ons hotel bezoekt?

Start je NH Carriere dan nu!

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:
• Besluitvaardig en doortastend
• Heeft passie voor gastvrijheid
• Zelfstandig kunnen werken
• Groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Gastgericht en collegiaal
• Goede contactuele eigenschappen
• Flexibele instelling
• Goede kennis van de Nederlandse en Engels taal, kennis van nog een vreemde taal (Spaans/Duits/Frans/Italiaans) is een pre

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Doelen
Amsterdam
Frontdesk