Executive Chef Kok

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Executive Chef Kok – NH Waalwijk

NH Waalwijk ligt op 5 minuten van Waalwijk en de Efteling. Tevens ligt NH Waalwijk dichtbij Tilburg, Den Bosch en het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit 4* hotel beschikt over 120 kamers en een sfeervolle bar/brasserie. Daarnaast heeft NH Waalwijk 9 vergaderzalen, dit maakt het hotel aantrekkelijk voor zowel leisure- als business gasten. Kortom, een uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is!

Als Chef Kok coördineer/regel je de uitvoering van de werkzaamheden in de diverse groepen (afdelingen) van de keuken en bij partijen, je verzorgt de dagelijkse bestellingen en stelt bestellijsten op. Je motiveert en geeft leiding aan het keuken team. Daarnaast draag je bij aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen/ calculaties, e.d.
Je ziet tevens toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie­methoden (huisstijl).

Ben jij de nieuwe ster van onze keuken? Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent een kok in hart en nieren en vindt het niet erg om hard te werken. Je hebt geruime ervaring in het leiding geven aan een team en je hebt ervaring opgedaan in een kwaliteitsomgeving of hotelomgeving en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je voelt je thuis in de keuken en kan niet wachten tot je op alle gebieden van de keuken je talenten kunt laten zien. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Waalwijk
Waalwijk
Kitchen