Guest Relations Host(ess) FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Grand Hotel Krasnapolsky kent een rijke historie en is beroemd tot ver buiten de landsgrenzen. Dhr. Krasnapolsky startte in 1866 met de aankoop van een koffiehuis in de Warmoesstraat. In de jaren hierna is zijn onderneming sterk uitgebreid; tegenwoordig bestaat het hotel uit 55 panden aan de Dam, Damstraat, Oudezijds Voorburgwal en Pijlsteeg. Momenteel wordt het in fases verbouwd, na de verbouwing zal NH Grand Hotel Krasnapolsky meer dan 2.200 m2 evenementenruimte en 448 kamers tellen, waaronder een Royal Suite van 150 m2 met een eigen lift, kogelvrij glas en een adembenemend uitzicht op de Dam.

NH Grand Hotel Krasnapolsky heropent in het najaar van 2015 als het eerste NH Collection hotel van Nederland: NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Onlangs is NH Grand Hotel Krasnapolsky een samenwerking aangegaan met topchef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Begin 2016 opent hij in het geheel vernieuwde hotel zijn eigen restaurant. Ook is Boerma’s signatuur te vinden in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, dat in juli 2015 haar deuren opent.

Als Guest Service Host mag jij gasten te woord staan en uiteenlopende verzoeken organiseren en waarmaken. Jij zorgt ervoor dat elk verblijf als uniek wordt ervaren en initieert contact met gasten voor, tijdens en na het verblijf. Door jouw oprechtheid ben jij in staat om het vijf sterrenservice niveau te bewaken en waar mogelijk te verbeteren.

Jouw grootste uitdaging is de gastenbeleving naar een hoger niveau te brengen. Dit doe jij door het uitstralen van passie en door dat jij je “Extraordinary” opstelt naar gasten, collega’s en je omgeving.

Wie ben jij? 

Als Guest Relations Host ben jij oprecht en heb je een affiniteit met plannen en organiseren. Daarnaast ben je bewust en toegewijd aan mensen en je omgeving. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Frontdesk