Medewerker Banqueting PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Medewerker Banqueting PT – NH Conference Centre Koningshof

NH Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en trekt voornamelijk business guests. Het hotel ligt op slechts 15 minuten van Eindhoven: ‘De Silicon Valley van Europa’. Dit 4* hotel beschikt over 509 kamers en daarnaast zijn er 3 bars en 3 restaurants. De grootte van dit hotel maakt werken bij NH CC Koningshof zeer divers en uitdagend!

Als Medewerker Banqueting ben je het aanspreekpunt voor gasten die een zaal hebben gehuurd. Je bereidt de inrichting van de zalen voor naar wens van de gast.. Denk hierbij aan de opstellingen van vergaderingen, diners, beurzen en feestavonden. Niets is te gek! Je zorgt dat zij alle benodigdheden hebben voor een geslaagde dag, Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van het zalenmeubilair en leidt je de operationele en technische assistentie voor het goede verloop van evenementen, van zowel amateur- als professionele gezelschappen. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer helemaal startklaar is voor een volgend bezoek van gasten.

Wie ben jij? 

Een medewerker Banqueting is iemand met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de Banqueting. Je bent iemand die van aanpakken weet en je bent technisch onderlegt op het gebied van licht en geluid. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Eindhoven
Food & Beverage