Chef de Parti FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Smakelijk eten, geweldige wijn en een uniek interieur: we noemen ons restaurant graag een culinair museum, gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij de drijvende bloemenmarkt en grenzend aan de Amsterdamse grachten. Waar anders kun je dineren terwijl je onder 4 originele Rembrandt etsen zit, antieke Delfsblauwe tegels kunt bezichtigen en zeldzame 17e eeuws glaswerk kunt bewonderen. Inderdaad, bij d’Vijff Vlieghen. Privé diners, bedrijfsdiners, groepsdiners en ook romantische diners voor twee in een van onze knusse hoekjes zijn mogelijk.

Niets verlaat de keuken zonder je toestemming. Smaakt het perfect? Ruikt het perfect? Ziet het er perfect uit? Als gekwalificeerde kok streef je naar niets anders dan absolute perfectie in elk gerecht je dat je voorbereid en serveert. Samen met de chef-kok verander je elke maaltijd in een creatief culinair meesterwerk van de hoogste kwaliteit, vanaf de rauwe ingrediënten tot de presentatie van het gerecht. We willen onze gasten een uniek verblijf bieden waarbij het menu dat je ontwerpt dit natuurlijk weerspiegelt.

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:
• Heeft een verlangen om lekker te koken en onze gasten in de watten te leggen;
• Heeft een hands-on mentaliteit;
• Heeft bij voorkeur een afgeronde Horeca opleiding doorlopen en heeft de nodige ervaring opgedaan
• Heeft kennis van de keuken hygiëne activiteiten en gezondheids- en veiligheidsnormen;
• Vloeiend in communicatie in het Engels en bij voorkeur ook in Nederlandse communicatie.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
Restaurant D'Vijff Vlieghen Amsterdam
Amsterdam
Kitchen