Meeting & Events Operations Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016 en de Best Meeting and Event Location of the Netherlands’ in 2015? Dat kan!

Meeting & Events Operations Manager – NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van de NH Hotel Group in Nederland. Met 17 multifunctionele zalen is het hotel bovendien een van de grootste 5* congreshotels van de Benelux. In 2016 is het hotel heropend na een grootschalige renovatie. Hotelkamers, restaurants, zalen, publieke ruimten en de bar; alles werd compleet vernieuwd om onze gasten te blijven inspireren en verrassen.

Dit 5* hotel beschikt over 451 kamers. Elke ochtend wordt het ontbijt geserveerd in de Wintertuin, waar gasten genieten van het NH Collection ontbijt concept in een monumentale ruimte.Het hotel biedt twee restaurant concepten die beide worden geïnspireerd door 3* Michelin chef Jacob Jan Boerma: Grand Café Krasnapolsky is de gehele dag geopend voor lunch, afternoon tea, diner of een heerlijk kop koffie met speciale patisserie en een fantastische uitzicht op de Dam met het paleis. The White Room by Jacob Jan Boerma is het fine-dining concept waar culinair op hoog niveau wordt geacteerd en 16 punten van Gault & Millau aan zijn toegekend. Ook in de afdeling Meetings & Events is de signatuur van Jacob Jan Boerma terug te vinden. Voor het bar concept van The Tailor, een cocktail bar met internationaal karakter, is Tess Posthumus de consultant. Bijzondere creaties van de bartenders zorgen voor onvergetelijke ervaringen.

Feel extraordinary, feel inspired, feel unique

Als Meetings & Events Operations Manager bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky leidt je de uitvoering van de meetings & events. Hierbij kun je denken aan vergaderingen, congressen, bruiloften, galadiners en andere evenementen van hoog niveau. Vanwege de grote capaciteit die het hotel biedt vinden er evenementen plaats tot 1500 personen en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het meetings & events team Bovendien ben je mede-verantwoordelijk voor de actieve verkoop van meetings & events, bijvoorbeeld middels het geven van site inspections en advies aan de sales afdeling. Verder zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en de NH Collection standaarden.

Wie ben jij? 

Als Meeting & Events Manager bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky zijn organiseren, motiveren, leidinggeven, gastvrijheid en flexibiliteit competenties die bij je passen. Je houdt van afwisseling in je dagelijkse werk, hebt een goed helicopter view en een oog voor detail. Daarnaast voldoet de ideale kandidaat aan onderstaande eisen:

- beschikt over minimaal 1 jaar relevante leidinggevende ervaring in een grote meeting & events organisatie.
- beschikt over MBO niveau 4/ HBO werk- en denkniveau;
- haalt elke dag het beste uit het team en uit jezelf naar boven;
- heeft de “drive” om te werken in 5* service- omgeving;
- heeft oog voor detail, voor zowel het product, de gasten en je medewerkers;
- beschikt over een ware passie voor meeting & events;
- heeft een vloeiende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Management