Banquet Sales Medewerker FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Banquet Sales Medewerker FT – NH Conference Centre Koningshof

NH Conference Centre Koninshof bevindt zich in Veldhoven en trekt voornamelijk business gasten. Het hotel ligt op slechts 15 minuten van Eindhoven: ‘De Silicon Valley van Europa’. Dit 4* hotel beschikt over 509 kamers en daarnaast zijn er 3 bars en 3 restaurants. De grootte van dit hotel maakt werken bij NH CC Koningshof zeer divers en uitdagend!

De Banquet Sales medewerk(st)er is onder andere mede verantwoordelijk voor het realiseren van een zo optimaal mogelijke bezetting van de NH Conference Centre Koningshof faciliteiten tegen de geldende tarieven. Het zo duidelijk en snel mogelijk verwerken van aanvragen, is één van de hoofdtaken van de functie. De Banquet Sales medewerk(st)er behandelt reserveringsaanvragen op het gebied van zakelijke groepsreserveringen. Dit betreft zowel de reserveringen van kamers, zalen, F&B, apparatuur en alles wat er verder bij komt kijken.
Daarnaast voert de Banquet Sales medewerk(st)er detailbesprekingen dan wel geeft een rondleiding aan klanten die een boeking hebben gemaakt. Op basis van de verkregen gegevens maakt de Banquet Sales medewerk(st)er een draaiboek dat als leidraad dient voor de operationele afdelingen. Tevens ben je bij bepaalde evenementen eventmanager en functioneer je als ‘spin in het web’ tussen de verschillende operationele afdelingen en de gast met als doel het evenement zo soepel mogelijk en naar tevredenheid van de gast te laten verlopen. Een andere belangrijke taak is het voeren van after sales gesprekken met de klant, kort nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden alsmede voert de Banquet Sales medewerk(st)er minimaal twee keer per jaar heraquisitie uit binnen het eigen klantenbestand.

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in je schoenen staat. Je weet hoe je eventuele gasten kan overtuigen bij ons te boeken en je vindt upselling een uitdaging. Daarnaast ben je flexibel, een echte teamplayer en vreemde talen zijn een van je talenten.

Ben jij besluitvaardig en heb je aandacht voor kwaliteit zonder daardoor de klant uit het oog te verliezen? Kan jij onderhandelen en ben je sterk in zowel het opbouwen en onderhouden van relaties? Organiseer jij je eigen werk en ben je gericht op resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Eindhoven
Sales