Front Office Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Leeuwenhorst is met 513 kamers een van de grootste hotels van Nederland en is dankzij de capaciteit van 120 vergaderzalen en haar ligging in de omgeving van Leiden, Haarlem, Amsterdam en Schiphol dé congreslocatie bij uitstek.

Dankzij onze capaciteit ontvangen we regelmatig grote congressen waarbij 1.600 gasten geen uitzondering zijn. Kortom, werken in NH Conference Centre Leeuwenhorst is de ideale mix tussen zakelijk en Leisure, individuele gasten en groepen, alleen of in teamverband en dat maakt dat een dag nooit hetzelfde is.

Als Front Office Manager ben jij naast het visitekaartje van het hotel medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Jouw functie is die van een spin in het web!
Je geeft leiding aan het Front Office team. Naast het coördineren van de werkzaamheden binnen deze afdelingen, ben je het aanspreekpunt voor alle gast gerelateerde zaken. Binnen het team ben jij de drijvende kracht in het stimuleren, motiveren, begeleiden en “on the job” trainen van de desk managers en receptionisten. Verder plan je ook regelmatig afdelingsvergaderingen in binnen de 3 afdelingen om de procedures en het service niveau te bespreken en handhaven. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren, gericht actie ondernemen en dit overdragen op je team.

Heb jij relevante werkervaring? Ben je gastgericht en weet je dit op collega’s over te brengen?
Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche, die tot het uiterste gaat om de gast tevreden te stellen. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet en met creatieve oplossingen komt. Daarnaast heb je een hands on mentaliteit, ben je enthousiast en spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team, bent flexibel opgesteld en je vindt het leuk om collega’s te motiveren.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Frontdesk