Manager Technische Dienst FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie in de hospitality industrie in Amsterdam. Dit 4* hotel is gebouwd voor de Olympische Spelen in 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. NH Amsterdam Centre is gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein. Kortom, NH Amsterdam Centre ligt op een top locatie waar geen dag hetzelfde is!

Als Manager Technische dienst geef je leiding aan het team van de technische dienst en ben je verantwoordelijk voor alle technisch aspecten binnen het hotel. Dit varieert van het opheffen van storingen, het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan installaties, energie voorzieningen, sanitair en verlichting. Daarnaast maak je de roosters voor de werkzaamheden en geef je instructies, zowel op elektrotechnisch als op werktuigkundig gebied.
Verder beheer je de onderhoudscontacten met externe bedrijven met betrekking tot storingen in liften, airco’s, koel- en sprinkler installaties. Ook beheer je de periodieke inspecties, controles en onderhouds-/schoonmaakwerkzaamheden aan apparatuur, bereid je verbouwingen voor en werk je eraan mee. Bovendien zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
Naast het aansturen van jouw team ben je ook lid van ons management team en neem je deel aan onze management meeting. Verder organiseer je regelmatig afdelingsvergaderingen en beheer je de kosten en voorraden op jouw afdeling.
Een hoog serviceniveau is van groot belang en wij hechten dan ook grote waarde hier aan. Dit houdt in dat je servicegericht bent, initiatiefrijk en aandacht hebt voor kwaliteit. Een flexibele instelling is vereist aangezien je oproepbaar bent voor storingsdiensten.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Start je NH carrière nu!

Wie ben jij? 

Als ManagerTechnische dienst ben je zowel service gericht als commercieel/resultaat gericht en ligt je focus hoog op kwaliteit. Daarnaast heb je een flexibele instelling en ben je oproepbaar voor storingsdiensten. Je bent initiatiefrijk, kunt goed delegeren en je hebt een leiderschapsinsteek. Heb jij ervaring in soortgelijke functie en een afgeronde opleiding en relevant diploma? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Maintenance