Assistant Front Office Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Assistant Front Office Manager – NH Museum Quarter

NH Amsterdam Museum Quarter is een 4* hotel en het bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van de meest bekende winkelstraat van de Amsterdam; de PC Hooftstraat. In NH Museum Quarter verblijven veelal internationale gasten. Het hotel beschikt over 163 kamers en over een sfeervolle hotelbar. Daarnaast is het hotel onderdeel van de NH Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als “youngminded” en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn!

Als Assistant Front Office Manager ben jij naast het visitekaartje van het hotel medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Dit doe jij door leiding te geven aan het front office team. Jij regelt en coördineert de uitvoering van de werkzaamheden zoals het in- en uitchecken van gasten, beantwoorden van vragen en informatie geven aan de gasten. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren, gericht actie ondernemen en dit overdragen op de dag/nacht receptionisten. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Assistant Front Office Manager wordt er gewerkt in wisselende diensten en werk je nauw samen met de Front Office Manager.

Heb jij relevante werkervaring? Ben je gastgericht en weet je dit op collega’s over te brengen? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche, die tot het uiterste gaat om de gast tevreden te stellen. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet en met creatieve oplossingen komt. Daarnaast heb je een hands on mentaliteit, ben je enthousiast en spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team, bent flexibel opgesteld en je vindt het leuk om collega’s te motiveren.

Start je NH carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Museum Quarter
Amsterdam
Frontdesk