Guest Relations Host FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw 'De Rotterdam', en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en beschikt over een terras op de 7e verdieping en een fitnesscentrum.

Als Guest Service Host mag jij gasten te woord staan en uiteenlopende verzoeken organiseren en waarmaken. Jij zorgt ervoor dat elk verblijf als uniek wordt ervaren en initieert contact met gasten voor, tijdens en na het verblijf. Door jouw oprechtheid ben jij in staat om het service niveau te bewaken en waar mogelijk te verbeteren. Jouw streven is de gast altijd een stapje voor te zijn. Daarnaast ben jij eindverantwoordelijk voor het verblijf van onze VIP gasten, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatieven en vernieuwden ideeën. Je durft beslissingen te nemen, vervult geregeld de rol van Manager on Duty en je bent verantwoordelijk voor de naleving van de Quality Standards van de NH Hotel Group. Kortom; ben jij die creatieve duizendpoot die streeft naar een uitmuntende ervaring voor iedere gast die ons hotel bezoekt?

Wie ben jij? 

Als Guest Relations Host ben jij oprecht en heb je een affiniteit met plannen en organiseren. Daarnaast ben je bewust en toegewijd aan mensen en je omgeving. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
nhow Rotterdam
Rotterdam
Frontdesk