Assistant Front Office Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Leeuwenhorst is een dynamisch congreshotel waar geen dag hetzelfde is. Congressen, trainingen, feesten, à la carte dineren, een weekendje weg; alles kan bij deze ‘alles onder 1 dak’-locatie in Noordwijkerhout. Met 513 hotelkamers, 120 vergaderzalen, 4 restaurants, 3 bars, een terras en sportcentrum is NH Conference Centre Leeuwenhorst een unieke locatie en een uitdagende en dynamische werkplek!

Als Assistant Front Office Manager ben jij naast het visitekaartje van het hotel medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Dit doe jij door leiding te geven aan de receptionisten en Desk Managers en fungeert als klankbord voor de Front Office Manager. Jij regelt en coördineert de uitvoering van de werkzaamheden zoals het in- en uitchecken van gasten, beantwoorden van vragen en informatie geven aan de gasten. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren, gericht actie ondernemen en dit overdragen op de Dag/Nacht Receptionisten. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Assistant Front Office Manager wordt er gewerkt in wisselende diensten en werk je nauw samen met de Front Office Manager. Ook neem je bij afwezigheid diens taken waar en vervul je een rol binnen het MT. Naast de receptie valt ook de financiële afdeling onder de afdelingsverantwoordelijkheid, dus leg je hiervoor verantwoording af aan de Hotel Director.
Heb jij relevante werkervaring? Ben je gastgericht en weet je dit op collega’s over te brengen? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Heb jij interesse in een vacature bij NH Conference Centre Leeuwenhorst? En wil je graag kennis met ons maken?

Kom dan naar het Recruitment Event op 17 Februari! Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van “Recruitment Event NH Conference Centre Leeuwenhorst”

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche, die tot het uiterste gaat om de gast tevreden te stellen. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet en met creatieve oplossingen komt. Ook heb je een eigen mening en ben je niet bang om hiervoor op te komen. Daarnaast heb je een hands on mentaliteit, ben je enthousiast en spreek je naast Nederlands en Engels ook Duits (en bij voorkeur een derde vreemde taal). Je voelt je thuis in een team, bent flexibel opgesteld en je vindt het leuk om collega’s te motiveren.
Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Frontdesk