Sales Executive NH Collection Hotels Amsterdam

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Doelen is het oudste hotel van Amsterdam. Dit prachtige gebouw dateert gedeeltelijk uit de 17e eeuw en ligt aan de oevers van de Amstel in het hart van het centrum. In de 18e eeuw werd Rembrandts Nachtwacht hier tentoongesteld, voordat het schilderij werd overgebracht naar het Stadhuis op de Dam. Na een grootscheepse renovatie in 1882 heeft dit Grand Hotel vele bekende gasten mogen ontvangen. Na een volledige renovatie zijn in maart 2016 onze deuren wederom geopend.

Bij NH Collection Doelen ligt de focus op individuele en persoonlijke aandacht op 5* Collection niveau.

Als Inhouse Sales Executive van het NH Collection Doelen Hotel vergroot je de naamsbekendheid van het hotel zowel nationaal als internationaal. Samen met de Director of Sales Collection bepaal je hoe je de markt gaat bewerken en welk compset nodig is om NH Collection Doelen op de kaart te zetten. Je durft beslissingen te nemen, je bent sociaal en communicatief vaardig en met je commerciële inzicht weet je je weg te vinden binnen en buiten je netwerk. Kortom, je verwelkomt relaties, je organiseert client events en verzorgt rondleidingen, je vergroot je netwerk en je onderhoudt en bezoekt bestaande relaties.

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:
• Besluitvaardig en doortastend
• Heeft passie voor gastvrijheid
• Zelfstandig kunnen werken
• Groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Commercieel en resultaat gericht
• Goede contactuele eigenschappen
• Flexibele instelling
• Goede kennis van de Nederlandse en Engels taal, kennis van nog een vreemde taal (Spaans/Duits/Frans/Italiaans) is een pre

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Doelen
Amsterdam
Sales