Medewerker Banquet Sales FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Leeuwenhorst is met 513 kamers een van de grootste hotels van Nederland en is dankzij de capaciteit van 120 vergaderzalen en haar ligging in de omgeving van Leiden, Haarlem, Amsterdam en Schiphol dé congreslocatie bij uitstek.
Dankzij onze capaciteit ontvangen we regelmatig grote congressen waarbij 1.600 gasten geen uitzondering zijn. Kortom, werken in NH Conference Centre Leeuwenhorst is de ideale mix tussen zakelijk en Leisure, individuele gasten en groepen, alleen of in teamverband en dat maakt dat een dag nooit hetzelfde is.

Voor NH Conference Centre Leeuwenhorst zijn we op zoek naar een Medewerker Banquet Sales. In deze positie boek je individuele en/of groepsreserveringen voor kamers en zalen en verwerk je reserveringen van de sales-afdeling. Ook behandel je uitstaande opties en optredende wijzigingen in boekingen en verzorg je diverse overzichten met betrekking tot reserveringen, kameromzetten e.d. Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie methoden (huisstijl). Je bent servicegericht, initiatiefrijk en je hebt aandacht voor kwaliteit.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het adequaat realiseren van een zo optimaal mogelijke bezetting van de faciliteiten van het hotel tegen de geldende tarieven. Ook coördineer je de algemene gang van zaken voor de afdeling Banquet Sales en Reserveringen.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Start your NH career now!

Heb jij interesse in een vacature bij NH Conference Centre Leeuwenhorst? En wil je graag kennis met ons maken?

Kom dan naar het Recruitment Event op 17 Februari! Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van “Recruitment Event NH Conference Centre Leeuwenhorst”

Wie ben jij? 

Als Medewerker Banquet Sales je iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet. Je hebt aandacht voor kwaliteit en je bent sterk in het onderbouwen van relaties. Je hebt een goede overtuigingskracht en kunt onderhandelen. Ook ben je klantgericht en je kun t je eigen werk netjes organiseren. Daarnaast spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team en bent flexibel opgesteld. Ben jij flexibel, commercieel, stressbestendig en heb jij relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Food & Beverage