Medewerker Housekeeping PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 kamers voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 18 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.
Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd. In 2014 is NH Grand Hotel Krasnapolsky begonnen met een grootschalige restauratie van het gehele hotel. Hotelkamers, publieke ruimten, zalen, het restaurant en de bar: alles werd compleet vernieuwd om onze gasten te blijven inspireren en verrassen.

Als Medewerker Housekeeping ben jij degene die ervoor zorgt dat de hotelkamers waarin de gasten verblijven perfect schoon zijn. Op deze manier ben je medeverantwoordelijk voor de ervaring die een gast heeft tijdens zijn/haar verblijf in het hotel. Daarnaast zorg je ervoor dat de hotelkamers precies voldoen aan de “quality standards” die door de NH Hotel Group zijn gesteld en zorg je ervoor dat de algemene ruimten, zoals de gangen, netjes en schoon zijn.

Heb jij oog voor detail? En heb jij relevante werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die niet bang is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken. Je weet wat hard werken is en in iedere situatie een uitdaging ziet. Je hebt doorzettingsvermogen, je bent een teamplayer en stelt je zelf altijd flexibel op. Je hebt ervaring in de Housekeeping Department in een 5 sterren omgeving. Daarnaast is een goede service verlenen belangrijk voor je, ben je bewust wat kwaliteit betekend voor de gasten en heb je oog voor detail.

Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Housekeeping