Medewerker Bediening Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Maastricht is een geweldig uitgangspunt voor zowel business- als leisure guests. Dit 4* hotel heeft een centrale ligging naast een groot conferentiecentrum en niet ver van het centrum van Maastricht. NH Maastricht beschikt over 275 kamers, waaronder diverse suites en appartementen. Het hotel heeft in haar bestaansgeschiedenis een aantal beroemde gasten mogen verwelkomen, zoals Audrey Hepburn, Helmut Kohl en U2. NH Maastricht beschikt tevens over twee sfeervolle restaurants en een bar die net gerenoveerd zijn. Bovendien biedt het hotel een SPA en fitnessruimte. Kortom, een uitdagende en dynamische werkomgeving!

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een geweldige ervaring voor onze gasten in de diverse F&B outlets, waaronder het restaurant, banqueting, roomservice en minibar. In deze functie ben je werkzaam tijdens het ontbijt of het diner, afhankelijk van het werkrooster. Je zorgt ervoor dat de gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met collega’s van andere afdelingen, waaronder de keuken en stewarding.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van gasten. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Maastricht
Maastricht
Food & Beverage