Sales Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het iconische gebouw 'De Rotterdam'. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA . Het hotel beschikt over hotelkamers, een hotelbar en meeting zalen met een fenomenaal uitzicht over de Maas en de skyline van de stad.

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de (groeps) reserveringen voor zowel hotelkamers als voor Meetings & Events. Je ontvangt en onderhoudt relaties en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van cliënt events. Je legt contact met de vergadergroepen tijdens hun vergaderingen en verzorgt bovendien de after sales. Je bouwt met frisse energie nieuwe contacten op en onderhoudt en bezoekt bestaande relaties.
Weet jij de gast te overtuigen? En heb je relevante werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Je bent 'outgoing' en een enthousiaste persoonlijkheid. Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder ben je secuur en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
nhow Rotterdam
Rotterdam
Sales