Executive Chef Hotelkeuken

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Barbizon Palace is geheel gerenoveerd tot een Collection hotel, het upper-up scale segment van NH Hotel Group. Dit 5* hotel is heropend op 2 mei 2016. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en beschikt over 274 luxe hotelkamers, een bar, een restaurant en het fine dining Michelin ster Restaurant Vermeer. Gelegen naast NH Barbizon Palace bevindt zich de St Olofs Kapel, toegankelijk via het hotel of via buiten, dé unieke locatie voor events en feesten!

Als Executive Chef Hotelkeuken coördineer je de uitvoering van de werkzaamheden in de diverse afdelingen van de keuken en bij partijen, je verzorgt de dagelijkse bestellingen en stelt bestellijsten op. Je motiveert en geeft leiding aan het keukenteam. Daarnaast draag je bij aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen en calculaties.

Je ziet tevens toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie methoden.
Ben jij de nieuwe Executive Chef van onze hotelkeuken? Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in zijn/haar schoenen staat. Je weet hoe je gasten kunt overtuigen bij ons te boeken en je vindt het een uitdaging om te up sellen waar mogelijk. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en je bent een echte teamplayer! In deze functie dien je het overzicht ten alle tijden te behouden, je beschikt over een commerciële houding en je denkt altijd een stap vooruit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar gasten als naar andere contactpersonen, operationele afdelingen, Group Sales Office, enzovoort. Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten? Dan ben jij de nieuwe college waar wij naar we op zoek zijn! Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
Kitchen