F&B Supervisor FT – Grand Café, Roomservice & Minibar

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
What will be your job? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 448 kamers, waarvan 35 gemeubileerde appartementen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 22 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.
Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd.
Onlangs is NH Grand Hotel Krasnapolsky een samenwerking aangegaan met topchef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Begin 2016 opent hij in het geheel vernieuwde hotel zijn eigen restaurant. Ook is Boerma’s signatuur te vinden in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, dat in juli 2015 haar deuren opent.

Als F&B Supervisor ben je verantwoordelijk voor het leiden van alle werkzaamheden in de F&B outlets: in room dining en minibar. Op deze manier draag je bij aan het geven van een unieke ervaring aan onze gasten. Je geeft leiding aan een groot aantal medewerkers. Je houdt beoordelingsgesprekken met medewerkers en stimuleert en corrigeert waar nodig. Uiteraard verricht je ook alle voorkomende uitvoerende taken in de F&B outlets.
Wil jij onze gasten graag de tijd van hun leven bezorgen? En kun je dit op collega's ook overbrengen? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn!

Who are you? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en bij voorkeur spreek je ook een tweede vreemde taal. Je hebt een passie voor de F&B, je hebt ervaring in leiding geven en wilt de volgende stap in je carrière zetten?

Start nu je NH carrière

What do we offer? 

Besides a competitive salary, NH Hotel Group offers the following benefits:

  • Year end bonus: payment of 50% monthly salary guaranteed in December plus 25% variable depending on company results
  • Special Employee rate worldwide!
  • NH University: excellent training & (international) development opportunities
  • Special rates for friends and family
  • Excellent career opportunities: all employees of NH Hotel Group are given priority on internal vacancies worldwide!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Food & Beverage