Assistant Front Office Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 luxe hotelkamers en suites voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 17 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.
Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd. In 2016 is NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky heropend na een grootschalige restauratie van het gehele hotel. Hotelkamers, publieke ruimten, zalen, het restaurant en de bar: alles werd compleet vernieuwd om onze gasten te blijven inspireren en verrassen.

Als Assistant Front Office Manager van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky ben jij naast het visitekaartje van het hotel medeverantwoordelijk voor de totale beleving van je team en de gasten. Dit doe jij door leiding te geven aan de desk managers en de receptionisten. Door jouw leiderschapskwaliteiten ben je instaat om op individueel niveau aan te sturen en te motiveren en ondersteun je de deskmanagers in het ontwikkelen van de receptionisten. Tijdens grote evenementen ben jij de aanspreekpunt voor de klant mbt aankomst, verblijf en vertrek en werk je nauw samen met andere afdelingen om te zorgen dat er een unieke beleving wordt gecreëerd. Tevens, ben je verantwoordelijk voor de controle van omzet en kosten en andere financiële aspecten.

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in zijn/haar schoenen staat. Je weet hoe je gasten moet benaderen en door jouw authenticiteit geef je elke gast een uniek gevoel. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en je bent een echte teamplayer! In deze functie dien je het overzicht ten alle tijden te behouden, je bent een natuurlijke leider en je denkt altijd een stap vooruit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar je team, je gasten als naar andere contactpersonen en operationele afdelingen.
Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche, die tot het uiterste gaat om de gast tevreden te stellen. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet en met creatieve oplossingen komt. Daarnaast heb je een hands on mentaliteit, ben je enthousiast en spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team, bent flexibel opgesteld en je vindt het leuk om collega’s te motiveren.
Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Frontdesk