Receptionist(e) Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Leeuwenhorst is een dynamisch congreshotel waar geen dag hetzelfde is. Congressen, trainingen, feesten, à la carte dineren, een weekendje weg; alles kan bij deze ‘alles onder 1 dak’-locatie in Noordwijkerhout. Met 513 hotelkamers, 120 vergaderzalen, 4 restaurants, 3 bars, een terras en sportcentrum is NH Conference Centre Leeuwenhorst een unieke locatie en een uitdagende en dynamische werkplek!

In deze functie onderhoud je contacten met gasten, congresorganisatoren, trainers en met medewerkers en managers van alle afdelingen. Je bent de spin in het web van het hotel en weet iedereen met elkaar te verbinden. Daarnaast houd je toezicht op het gehele hotel. Je ziet toe op de kwaliteit van dienstverlening. Bij afwezigheid van de Hotel Director ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en bepaal je oplossingen voor de meest uiteenlopende knelpunten. Het Duty Managementteam bestaat uit 5 fulltime medewerkers en 1 of 2 stagiairs. Durf jij het aan om dit team te komen versterken?

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die niet vies is van een uitdaging! Als gezicht van het bedrijf kan je met allerlei type gasten overweg. Verder ben je flexibel, servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Zowel zelfstandig, als in een team werken, lukt je als geen ander en je bezit een MBO 4/HBO werk- en denkniveau.

Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Management