Demi Chef de Parti (Patisserie) Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 448 kamers, waarvan 35 gemeubileerde appartementen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 22 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.

Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd. In 2014 is NH Grand Hotel Krasnapolsky begonnen met een grootschalige restauratie van het gehele hotel. Hotelkamers, publieke ruimten, zalen, het restaurant en de bar: alles werd compleet vernieuwd om onze gasten te blijven inspireren en verrassen.

Als Patissier bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky ben je werkzaam in een culinair hoogstaande omgeving. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en uitvoer met betrekking tot de Patisserie .

Als Patissier verzorg jij alle desserts en heerlijkheden voor alle F&B outlets binnen het NH Grand Hotel Krasnapolsky. Je werkt op een unieke locatie in het hart van Amsterdam in een team van gepassioneerde vakmensen. Je werkt nauw samen met het Grand Cafe, Banqueting, In Room Dining en The Tailor.
Kortom, je bent één van de culinaire ambassadeurs van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky!

Wie ben jij? 

De trends op het gebied van food volg je op de voet, niet alleen omdat je dat leuk vindt, maar ook om de ontwikkelingen te kunnen toepassen in je werk. Je bent in staat om de gasten en het F&B Team te enthousiasmeren en je culinaire kunsten en technieken met hen te delen.

Daarnaast beschik je over de onderstaande eisen:
• MBO niveau 3 werk- en denkniveau
• Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
• Kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Minimaal 1 jaar ervaring in een soort gelijke functie

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Kitchen