Executive Chef

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Utrecht is recent gerenoveerd en bevindt zich op een centrale locatie naast Utrecht Centraal Station. Daarmee ligt dichtbij De Jaarbeurs en het Beatrixtheater, maar ook vlakbij winkels, bars en restaurants. Het hotel is daarmee een geliefde uitvalsbasis voor zowel zakelijke gasten als voor toeristen.
Daarnaast is het hotel onderdeel van de NH Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als “youngminded” en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn!

Als Executive Chef coördineer en controleer je de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Je regelt de bestellingen en geeft leiding aan het keukenteam. Daarnaast draag je bij aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling en calculaties van nieuwe recepten.
Je ziet tevens toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie¬methoden.
Ben jij de nieuwe Executive Chef van onze keuken? Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent een kok in hart en nieren en je houdt van aanpakken. Je bent een leider, je bent communicatief zeer vaardig en je bezit de passie voor het leveren van een geweldige ervaring voor de gasten. Je hebt eerdere ervaring als Executive (Sous) Chef in een kwaliteitsrestaurant of hotelomgeving en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je voelt je thuis in de keuken en kan niet wachten tot je op alle gebieden van de keuken je talenten kunt laten zien.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Centre Utrecht
Utrecht
Kitchen