Receptionist Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH City Centre is volledig gerenoveerd en vanaf maart 2016 heropend als 4* Hotel. NH City Centre doet zijn naam eer aan, door de centrale ligging in Amsterdam, alle Amsterdamse attracties zijn dichtbij. Het hotel is onderdeel van een historisch gebouw dat gebouwd werd na de Eerste Wereldoorlog. Het deed ooit dienst als hoofdkantoor van de beroemde ontwerper Gerzon, van wie er bij binnenkomst de initialen in het glas-in-loodraam te zien zijn.

Als receptionist in het dynamische NH City Centre, die zowel zakelijke reizigers en toeristen verwelkomt ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een vlekkeloze eerste en laatste indruk van de gasten in het hotel. Als Receptionist mag jij het in- en uitchecken verzorgen, zal je vragen beantwoorden en informatie geven over o.a. de hotspots in Amsterdam. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren en gericht actie ondernemen. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Receptionist wordt er gewerkt in wisselende diensten en je rapporteert aan de Front Office Manager.

Wie ben jij? 

Als Receptionist van NH City Centre ben je een gastheer/gastvrouw met een aantal jaren (minimaal 2 jaar) ervaring met passie voor de hotelbranche, die de gast wilt verwelkomen met een lach. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet. Daarnaast spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team en bent flexibel opgesteld. Receptionisten die woonachtig zijn in (de regio van) Amsterdam genieten de voorkeur gezien de wisselende shifts waarin je werkzaam bent in de Front Office.
Ben jij de Receptionist die onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring wil bezorgen? Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH City Centre Amsterdam
Amsterdam
Frontdesk