F&B Medewerker Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Naarden ligt midden in de mooie Hollandse streek Het Gooi, ook wel de tuin van Amsterdam genoemd. Deze buitengewone ligging is omgeven door zacht heuvelig groen landschap, waar je uitstekend kunt golfen, wandelen of fietsen. NH Naarden ligt dicht bij de snelweg de A1, zodat Amsterdam, Amersfoort en Utrecht in minder dan 30 minuten te bereiken zijn. Daarnaast ligt dit 4* hotel dicht bij de haven, het Gooimeer, de Naarder- golfbaan en bos. De oude vestingstad Naarden ligt op slechts 20 minuten lopen. NH Naarden beschikt over 128 kamers, een sfeervol restaurant, een klein fitnesscentrum met sauna en 18 vergaderzalen met uiteenlopende mogelijkheden, dit maakt dat geen dag hetzelfde is bij NH Naarden!

Als F&B Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets, waaronder het restaurant, banqueting, roomservice en minibar. Je zorgt ervoor dat de gasten een unieke ervaring beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Naarden
Naarden
Food & Beverage