F&B Manager Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Sparrenhorst ligt op een ideale locatie op de Veluwe, slechts op 10 minuten lopen van het stadscentrum van Nunspeet. Met 117 kamers en 18 vergaderzalen trekt het hotel zowel business als leisure gasten, dit maakt NH Sparrenhorst tot een dynamische en uitdagende werkomgeving! Daarnaast beschikt dit 4* hotel over een sfeervol restaurant, restaurant OINC! heeft een eigentijdse, op het bos geïnspireerde inrichting en serveert een voortreffelijke selectie seizoensgebonden Franse gerechten.

Je bent verantwoordelijk voor inkoop, het bereiden en uitserveren c.q. verkopen van F&B producten binnen het hotel/restaurant. Je geeft leiding aan de verschillende aspecten binnen de afdeling zoals de bediening, bar, banqueting, keuken, roomservice, etc. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve targets betreffende de afdelingen met behulp van budgets die je zelf opstelt. Als F&B Manager ben je verantwoordelijk voor het F&B team, je evalueert en stimuleert door middel van persoonlijke ontwikkelingsplannen. Je identificeert en communiceert knelpunten en helpt deze op te lossen. Verder bewaak je de uitvoering van interne procedures en wetgevingen (bijvoorbeeld HACCP en hygiëne & beveiligingsmaatregelen, etc). Bovendien help je met het oplossen van klachten van gasten waar chefs of andere werknemers niet met een bevredigende oplossing kunnen zorgen.

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Tevens beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur een tweede vreemde taal. Je hebt een passie voor de F&B, je hebt ervaring in leiding geven en wil je de volgende stap in je carrière zetten?

Start nu je NH carrière

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Veluwe Sparrenhorst
Nunspeet
Food & Beverage