Zelfstandig Werkend Kok Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Schiller Amsterdam ligt aan het bruisende Rembrandtplein in het hart van de stad. Het hotel telt 92 kamers. Brasserie Schiller is tevens een grote trekpleister van het hotel dankzij de art-decostijl en het unieke uitzicht op het Rembrandtplein. Daarnaast wordt van maandag tot vrijdag (22.30 – 23.30) de beroemde talkshow ‘RTL Late Night’ uitgezonden vanuit de brasserie.

Daarnaast ben je ook werkzaam in NH Caransa, dit 4* hotel ligt eveneens aan het levendige Rembrandtplein. NH Caransa beschikt over 66 kamers. In de zomermaanden kunnen gasten bij NH Caransa genieten van het uitzicht en het zonnetje op het sfeervolle dakterras.
Kortom, als Zelfstandig Werkend Kok bij NH Schiller en NH Caransa werk je in een dynamische en levendige werkomgeving waar geen dag hetzelfde is!

In deze functie is het jouw uitdaging om het perfecte gerecht voor de gasten klaar te maken en de gasten op deze manier een unieke ervaring te bezorgen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het plannen van je dagelijkse werkzaamheden en het bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen. Tevens zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne. Uiteraard draag je zorg voor de schoonmaak van je eigen werkomgeving.

Wie ben jij? 

Je bent een kok in hart en nieren en je weet van aanpakken. Je bent een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden en bezit de passie voor het leveren van een geweldige ervaring voor de gasten. Je hebt eerdere ervaring in een kwaliteitsrestaurant of hotelomgeving en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je voelt je thuis in de keuken en kan niet wachten tot je op alle gebieden van de keuken je talenten kunt laten zien.

Start je NH carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Schiller
Amsterdam
Kitchen