F&B Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie in de hospitality industrie in Amsterdam. Dit 4* hotel is gebouwd voor de olympische spelen in 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. NH Amsterdam Centre is gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein. Kortom, NH Amsterdam Centre ligt op een top locatie waar geen dag hetzelfde is! 

Je bent verantwoordelijk voor de F&B afdeling van NH Amsterdam Centre en je bent onderdeel van het MT team. Je geeft leiding aan het F&B team, je bent eindverantwoordelijk voor de inkoop, het bereiden en het uitserveren van alle F&B producten binnen het hotel. Daarnaast realiseer je de kwalitatieve en kwantitatieve targets betreffende de afdelingen en bewaak je de budgetten. Als F&B Manager evalueer en stimuleer je jouw team om het maximale uit het team te halen. Je identificeert en communiceert knelpunten en helpt deze op te lossen. Verder bewaak je de uitvoering van interne procedures en wetgevingen, bijvoorbeeld op het gebied van HACCP. Bovendien onderhoud je een nauwe band met de gasten en ben je, indien nodig, aanspreekpunt bij klachten.

Interesse? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief t.a.v. Caroline van Hogendorp. Je mag deze sturen naar [email protected] onder vermelding van de functie waar je voorkeur naar uit gaat.

Wie ben jij? 

Jij hebt F&B kennis en werkervaring als (assistant) F&B Manager. Daarnaast weet jij met jouw gastronomische kennis je team te inspireren en gezamenlijk brengen jullie dit over op de gasten. Jij haalt het beste uit je team naar voren, je bent flexibel ingesteld en bent gedreven om met dit nieuwe hotel het allerbeste neer te zetten op het gebied van service. Daarnaast beschik je over vakinhoudelijke kennis betreffende personeelszaken, budgetten en planning. Tevens beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Food & Beverage