Front Office Manager Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Barbizon Palace is recent geheel gerenoveerd tot een NH Collection hotel, het upper-up scale segment van NH Hotel Group. Dit 5* hotel is heropend op 2 mei 2016. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en beschikt over 274 luxe hotelkamers, een bar, een restaurant en het fine dining Michelin ster Restaurant Vermeer. Gelegen naast NH Barbizon Palace bevindt zich de bijbehorende St Olofs Kapel, toegankelijk via het hotel of via buiten, dé unieke locatie voor events en feesten!

Als Front Office Manager ben jij de cruciale schakel die ervoor zorgt dat elke gast een “extraordinary” ervaring heeft. Je geeft leiding aan het Front Office team, waarbij perfecte service jullie uitgangspunt is. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor alle gastgerelateerde zaken, conciërge taken en alle administratieve zaken. Je bent de drijvende kracht in het stimuleren, motiveren en begeleiden van het team van deskmanagers en receptionisten en voor het MOD team. Waar upselling mogelijk is, zal je acties ondernemen om dit ook daadwerkelijk te doen en uit te dragen naar je team. Je bewaakt de Quality Standards van de NH Hotel Group en je bent onderdeel van het Management Team.
Heb jij relevante werkervaring? Ben je gastgericht en weet je dit op collega’s over te brengen?
Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Ben jij diegene die er samen met het Front Office team voor zorgt dat elke gast een “extraordinary experience” in ons hotel heeft? Heb jij leidinggevende ervaring bij de Front Office? Ben jij gastgericht, heb je een open houding en oog voor detail? Weet jij jouw team te motiveren om net dat ene stapje extra te maken? Ben jij een expert op het gebied van administratieve handelingen aan de Front Office en heb je kennis van SAP? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
Frontdesk