Medewerker Ontbijt/Roomservice Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Barbizon Palace is recent geheel gerenoveerd tot een NH Collection hotel, het upper-up scale segment van NH Hotel Group. Dit 5* hotel is heropend op 2 mei 2016. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en beschikt over 274 luxe hotelkamers, een bar, een restaurant en het fine dining Michelin ster Restaurant Vermeer. Gelegen naast NH Barbizon Palace bevindt zich de bijbehorende St Olofs Kapel, toegankelijk via het hotel of via buiten, dé unieke locatie voor events en feesten!

Als ontbijt medewerker weet jij op subtiele wijze gasten te laten genieten van een heerlijk ontbijt. Je hebt een vriendelijke open houding en een passie voor gastvrijheid. Je maakt de mise-en-place voor het ontbijt klaar, je onthaalt de gasten en bedient ze van koffie en thee en verzorgt het ontbijt voor op de kamers. Daarnaast maak je de mise-en-place voor de lunch klaar en ben je inzetbaar voor roomservice diensten. Daarbij voorzie je gasten van een maaltijd op de kamer. Je kunt ook door de leidinggevende worden gevraagd te helpen bij lunch en diners, het controleren/aanvullen van de minibars controleren en om mee te helpen bij de afdeling banqueting.

Wie ben jij? 

Jij bent in de ochtend op je best! Daarnaast hou je van afwisseling, ben je gastvrij, servicegerecht en heb je oog voor detail.
Ben jij de ontbijt/roomservice medewerker die onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring wil bezorgen?

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
Food & Beverage