Chef de Rang/Medewerker Bediening Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Restaurant d’Vijff Vlieghen is onderdeel van NH Hotel Group en is gevestigd in vijf 17e -eeuwse pandjes aan het Spui, in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is gedecoreerd met kunst en antiek uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Het restaurant beschikt over 9 verschillende ruimtes welke voor zowel a la carte als voor banqueting diners gebruikt kunnen worden. De a la carte ruimtes bieden gezamenlijk plaats aan 140 gasten, de overige zalen kunnen ca 160 gasten plaatsen. Het restaurant is dagelijks voor diner geopend vanaf 18.00 uur. Lunch wordt alleen op verzoek geserveerd aan gezelschappen vanaf 20 personen. De laatste reserveringen worden om 22.00 uur aangenomen. Restaurant d’Vijff Vlieghen serveert een Frans georiënteerde keuken waarin Nederlandse invloeden zijn terug te vinden, alle gerechten zijn dagvers. Veel van onze gasten komen uit de 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam. Zij komen om te genieten van onze gerechten in een unieke ambiance.

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten. Je zorgt ervoor dat de gasten een unieke ervaring beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.

Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
Restaurant D'Vijff Vlieghen Amsterdam
Amsterdam
Food & Beverage