Medewerker Banqueting Ontbijt Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Heemskerk Marquette staat op een groot landgoed samen met een kasteel uit de 13e eeuw. De locatie is mede dankzij de natuur erg indrukwekkend en het strand ligt op fietsafstand. Tevens zijn steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem eenvoudig te bereiken per auto. Dit 4* hotel beschikt over 65 kamers, waarvan ook enkele prachtige suites. In het kasteel zit het restaurant en de vergaderzalen gevestigd. Het restaurant van NH Marquette biedt gasten de gelegenheid Nederlandse en internationale specialiteiten te proeven in de unieke en historische atmosfeer. Kortom, een uitdagende werkplek gelegen op een super locatie!

Als Medewerker Ontbijt ben je het aanspreekpunt voor gasten die een zaal hebben gehuurd. Je bereidt de inrichting van de zalen voor naar wens van de gast. Tijdens het verblijf van gasten in één van onze zalen zorg je ervoor dat zij niets te kort komen en het unieke gastvrijheidsgevoel volledig ervaren. Niets is te gek! Je zorgt dat zij alle benodigdheden hebben voor een geslaagde dag, indien gewenst dat zij voorzien zijn van hapjes en drankjes en informatie over het verloop van de dag en eventueel over het hotel. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer helemaal startklaar is voor een volgend bezoek van gasten. In deze functie ben je voornamelijk gedurende de ontbijtshifts werkzaam.

Ben jij het middelpunt van elk feest, elke vergadering en elke training? Dan ben jij de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de Banqueting. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Heemskerk Marquette
Heemskerk
Food & Beverage