Medewerker Stewarding Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Maastricht is een geweldig uitgangspunt voor zowel business- als leisure guests. Dit 4* hotel heeft een centrale ligging naast een groot conferentiecentrum en niet ver van het centrum van Maastricht. NH Maastricht beschikt over 275 kamers, waaronder diverse suites en appartementen. Het hotel heeft in haar bestaansgeschiedenis een aantal beroemde gasten mogen verwelkomen, zoals Audrey Hepburn, Helmut Kohl en U2. NH Maastricht beschikt tevens over twee sfeervolle restaurants en een bar die net gerenoveerd zijn. Bovendien biedt het hotel een SPA en fitnessruimte. Kortom, een uitdagende en dynamische werkomgeving!

Als Schoonmaker/Afwasser zorg je ervoor dat de keuken en het keukengerei helemaal schoon en gereinigd blijft en ben je een ondersteuning voor de F&B.
Heb je oog voor detail? Houd jij het hoofd koel in drukke situaties? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Dit betekent dat je weet wat hard werken is en in iedere situatie een uitdaging ziet. Daarnaast is een goede service verlenen belangrijk voor je en heb je oog voor detail.

Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Maastricht
Maastricht
Kitchen