Receptionist(e) Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Jan Tabak ligt in de groene stad Bussum, 20 minuten rijden van Amsterdam. Dit 4* hotel is ook een goede uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten en er zijn verschillende beroemde en koninklijke residenties in de buurt. In restaurant Jan Tabak worden gastronomische gerechten geserveerd in een chique, eigentijdse omgeving en de lobby bar is een geweldige plek om te genieten van lokale bieren. Het hotel biedt acht multifunctionele ruimtes die stijlvol zijn ingericht en ruimte bieden aan maximaal 250 personen voor besloten evenementen, terwijl negen veelzijdige vergadersuites volledig zijn uitgerust voor allerlei soorten zakelijke bijeenkomsten. Dit maakt het hotel zeer aantrekkelijk voor zowel de Leisure- als Business gast. Kortom, geen dag is hetzelfde bij NH Jan Tabak, een dynamische en uitdagende werkomgeving!

Als Receptionist ben jij het visitekaartje van het hotel en medeverantwoordelijk om de gast een geweldige ervaring te geven. Als Receptionist mag jij het in- en uitchecken verzorgen, zal je vragen beantwoorden en informatie geven. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren en gericht actie ondernemen. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Receptionist wordt er gewerkt in wisselende diensten en je rapporteert aan de Front Office Manager.
Houd jij het hoofd koel, heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche, die de gast wilt verwelkomen met een lach. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet. Daarnaast spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team en bent flexibel opgesteld.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Bussum Jan Tabak
Bussum
Frontdesk