Allround Medewerker Front Office & Ontbijt Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Centre Utrecht is een charmant hotel met 47 kamers dat zich midden in het hart van de oude binnenstad van Utrecht bevindt. Daarmee ligt het dichtbij winkels, bars en restaurants. De musea van Utrecht en de beroemde Domtoren liggen op loopafstand, wat het een ideale plek voor cultuurliefhebbers en toeristen maakt. Daarnaast kiezen veel zakelijke gasten voor het hotel door de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station, vele Universiteitsgebouwen en de goede verbinding met de Uithof/ Utrecht Science Park. Het gebouw zelf dateert uit 1828 en is door vele beroemde persoonlijkheden bezocht, zoals componist Franz List, maar ook meerdere Nederlandse beroemdheden.

Als Allround Medewerker Front Office/Ontbijt is elke dag anders. Je assisteert gasten aan de Receptie met verschillende vragen en verzoeken. Ook ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van gasten, het nemen van betalingen, het organiseren van de administratie en ben je een aanspreekpunt in geval van klachten. In deze functie ben je daarnaast ook werkzaam in het ontbijtrestaurant. Jij zorgt ervoor dat onze gasten een goede start van de dag hebben. Je bereidt de producten voor en zorgt dat het ontbijtbuffet klaar is als de gasten komen en vult deze aan tijdens het ontbijt. Je zorgt er voor dat je werkomgeving te allen tijde schoon is, serveert gasten en ruimt het buffet af. Nadat het ontbijt buffet is afgelopen voor de gasten, bereidt je alle producten voor de volgende dag op een hygiënische manier voor. Omdat je deels verantwoordelijk bent voor het ontbijt, is het belangrijk dat je door de weeks om 5:45 en in het weekend om 6:45 aanwezig kunt zijn in het hotel.

Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/vrouw met een passie voor de hotellerie! Je hebt al ervaring met het werken als Receptionist(e) en je vindt het leuk om allround aan de slag te gaan. Jij houdt van afwisseling , van wisselende werktijden en je vindt het leuk om veel met gasten in contact te zijn.

Start je NH carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Centre Utrecht
Utrecht
Frontdesk