Assistant Housekeeping & Quality Manager Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Barbizon Palace is recent geheel gerenoveerd tot een NH Collection hotel, het upper-up scale segment van NH Hotel Group. Dit 5* hotel is heropend op 2 mei 2016. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en beschikt over 274 luxe hotelkamers, een bar, een restaurant en het fine dining Michelin ster Restaurant Vermeer. Gelegen naast NH Barbizon Palace bevindt zich de bijbehorende St Olofs Kapel, toegankelijk via het hotel of via buiten, dé unieke locatie voor events en feesten!

Als Assistant Housekeeping Manager ben jij samen met de Executive Houskeeper degene die het team van medewerkers Housekeeping motiveert en aanstuurt. Jij zorgt ervoor dat de gasten een “extraordinary” verblijf hebben. Dit doe je onder meer door je team te coachen, het coördineren van de uitvoering van de werkzaamheden en deze op NH kwaliteit te controleren, het voorbereiden van de inkoop van externe dienstverleners en leveranciers en je bewaakt de efficiency van de afdeling.

Ben jij klaar om ons team aan te sturen? En heb jij relevante werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die betrokken, gastbewust, professioneel en eigenzinnig is. Je weet wat hard werken is en in iedere situatie zie jij een uitdaging. Je hebt in ieder geval 2 jaar relevante werkervaring in een functie als Assistant Manager en je bent goed in het organiseren van eigen werk. Daarnaast is een goede service verlenen belangrijk
voor je, ben je bewust wat kwaliteit betekend voor de gasten en heb je oog voor detail. Start nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
Management