Medewerker Bediening Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Jan Tabak ligt in de groene stad Bussum, 20 minuten rijden van Amsterdam. Dit 4* hotel is ook een goede uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten en er zijn verschillende beroemde en koninklijke residenties in de buurt. In restaurant Jan Tabak worden gastronomische gerechten geserveerd in een chique, eigentijdse omgeving en de lobby bar is een geweldige plek om te genieten van lokale bieren. Het hotel biedt acht multifunctionele ruimtes die stijlvol zijn ingericht en ruimte bieden aan maximaal 250 personen voor besloten evenementen, terwijl negen veelzijdige vergadersuites volledig zijn uitgerust voor allerlei soorten zakelijke bijeenkomsten. Dit maakt het hotel zeer aantrekkelijk voor zowel de Leisure- als Business gast. Kortom, geen dag is hetzelfde bij NH Jan Tabak, een dynamische en uitdagende werkomgeving!

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets (waaronder het restaurant, banqueting, roomservice, minibar). Je zorgt ervoor dat de gasten een unieke ervaring beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.
Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Bussum Jan Tabak
Bussum
Food & Beverage