Medewerker Groepsles Sportcentrum PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij werken bij de door Zoover.nl bekroonde Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016? Dat kan!

Medewerker Groepsles Sportcentrum PT – NH Conference Centre Koningshof

NH Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en trekt voornamelijk business guests. Het hotel ligt op slechts 15 minuten van Eindhoven: ‘De Silicon Valley van Europa’. Dit 4* hotel beschikt over 509 kamers en daarnaast zijn er 3 bars en 3 restaurants. De grootte van dit hotel maakt werken bij NH CC Koningshof zeer divers en uitdagend!
We zoeken voor ons Sports Centre een enthousiaste fitness / groepslesinstructeur (m/v). Wanneer je werkt wordt in onderling overleg bepaald.

Ben jij iemand die graag voor een groep staat en je enthousiasme overbrengt? Lees dan verder of solliciteer direct.

Als fitness / groepslesinstructeur bij Sports Centre NH Koningshof geef op enthousiaste en energieke wijze verschillende (groeps)lessen. Ons programma bestaat uit o.a. aqua varia, yoga, bootcamp en circuittrainingen. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe / andere lessen en je zorgt dat je goed voorbereid bent voor je lessen en kennis hebt van de choreografie. Verder zie je toe op naleving van de huisregels, veiligheid, netheid en goede orde in de groepsleszaal.

Wie ben jij? 

Je vindt het leuk om als instructeur voor een groep te staan en bent in staat om je enthousiasme energie over te brengen op anderen. Je bent betrokken bij de organisatie en hebt passie voor hetgeen wat je doet.
Je beschikt verder over een commerciële en dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als medewerker sportcentrum heb je een representatieve uitstraling en een licentie voor het geven van groepslessen, of aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast, je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je kunt zelfstandig werken. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer en start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Eindhoven
Sport & Welness