Ontbijt Medewerker Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Maastricht is een geweldig uitgangspunt voor zowel business- als leisure guests. Dit 4* hotel heeft een centrale ligging naast een groot conferentiecentrum en niet ver van het centrum van Maastricht. NH Maastricht beschikt over 275 kamers, waaronder diverse suites en appartementen. Het hotel heeft in haar bestaansgeschiedenis een aantal beroemde gasten mogen verwelkomen, zoals Audrey Hepburn, Helmut Kohl en U2. NH Maastricht beschikt tevens over twee sfeervolle restaurants en een bar die net gerenoveerd zijn. Bovendien biedt het hotel een SPA en fitnessruimte. Kortom, een uitdagende en dynamische werkomgeving!

Als ontbijt medewerker weet jij op subtiele wijze gasten te laten genieten van een heerlijk ontbijt. Je bent instaat op verbinding te maken door je vriendelijke open houding en je passie voor gastvrijheid. Je maakt de mise-en-place voor het ontbijt klaar waaronder: plaatsen van het ijs, warme platen aanzetten, brengt ontbijtbenodigdheden aan en schikt deze op op het buffet, vult bestek en borden aan en dekt de tafels, onthaalt de gasten en bedient hen koffie en thee en verzorgt het ontbijt voor op de kamers. Daarnaast maak je de mise-en-place voor de lunch klaar. Je kunt ook door de leidinggevende worden gevraagd te helpen bij lunch en diners, minibar controleren en meehelpen bij de afdeling banqueting.

Wie ben jij? 

Jij bent in de ochtend op je best! Daarnaast hou je van afwisseling, ben je gastvrij, servicegerecht en heb je oog voor detail.
Ben jij de ontbijt medewerker die onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring wil bezorgen?

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Maastricht
Maastricht
Food & Beverage