Public Area Attendant

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als Public Area Attendant zorg je ervoor dat de algemene ruimtes schoon zijn voor de gasten. Je zult werkzaam zijn in de openbare ruimtes van het hotel, op deze manier draag je direct bij aan het geven van een unieke ervaring aan de gasten. Als Public Area Attendant ben je in de ochtend werkzaam. De functie betreft een parttime dienstverband van ongeveer 1/1.5 uur per dag.
Heb jij oog voor detail? En heb jij relevante werkervaring ? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die niet bang is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken. Je weet wat hard werken is en in iedere situatie zie je een uitdaging. Je hebt doorzettingsvermogen, je bent een teamplayer en stelt je zelf altijd flexibel op. Daarnaast is een goede service verlenen belangrijk voor je, ben je bewust wat kwaliteit betekend voor de gasten en heb je oog voor detail. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur beheers je tevens de Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group ondermeer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden!
NH Groningen Hotel de Ville
Groningen
Housekeeping