F&B Employee Fulltime/Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
What will be your job? 

NH Schiphol Airport ligt op een centrale locatie in Nederland. Dit 4* hotel ligt op slechts zeven minuten rijden van het vliegveld Schiphol International Airport en tevens zijn de zakenwijken van de stad eenvoudig bereikbaar vanuit NH Schiphol Airport. Het hotel biedt diverse activiteiten zoals: een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een sfeervolle bar/restaurant en een shuttlebus van het hotel naar het vliegveld. Kortom, NH Schiphol Airport biedt een groot aantal faciliteiten in een zeer dynamische en uitdagende werkomgeving!

Als Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets (waaronder het restaurant, banqueting, roomservice, minibar). Je zorgt ervoor dat de gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Who are you? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Tevens beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Start je NH carrière!

What do we offer? 

Besides a competitive salary, NH Hotel Group offers the following benefits:

  • Year end bonus: payment of 50% monthly salary guaranteed in December plus 25% variable depending on company results
  • Special Employee rate worldwide!
  • NH University: excellent training & (international) development opportunities
  • Special rates for friends and family
  • Excellent career opportunities: all employees of NH Hotel Group are given priority on internal vacancies worldwide!
NH Schiphol Airport Amsterdam
Amsterdam
Food & Beverage