Desk Manager Fulltime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het iconische gebouw 'De Rotterdam'. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA . Het hotel beschikt over hotelkamers, een hotelbar en meeting zalen met een fenomenaal uitzicht over de Maas en de skyline van de stad.

Als Desk Manager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de shifts bij de Front Office. Je zorgt ervoor dat elke gast een unieke ervaring heeft, je stuurt het team aan en bent verantwoordelijk voor alle administratieve en financiële handelingen tijdens jouw dienst. Je draagt zorg voor een correcte kassa-afdracht en jij bent diegene die jouw team elke dag weer laat stralen! Daarnaast vervul je zelf ook alle Front Office werkzaamheden, zoals het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het correct afhandelen van telefoontjes en e-mails.
Je begeleidt tevens nieuwe medewerkers en stagiaires en je onderhoudt de communicatie met andere afdelingen. Tenslotte streef jij altijd naar verbetering van onze producten en services; dit alles om ervoor te zorgen dat onze gasten steeds weer een unieke ervaring beleven in onze hotels!
Ben jij een echte multi-tasker, heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek zijn!

Wie ben jij? 

Jij bent energiek, spontaan en je hebt enige jaren ervaring als receptionist(e). Ervaring als Desk Manager/Shiftleader bij de Front Office is een vereiste. Jij bent gastgericht, je ziet elke situatie als een uitdaging en je bent administratief zeer sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, je haalt energie uit het aansturen van een team en je bent flexibel ingesteld qua werktijden.

Start je NH carrière nu!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat onze collega’s het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij bieden.
• Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
• Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
• Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
• Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
• NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
• Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH-medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
• Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief (als PDF) naar [email protected] t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de functie waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerp regel.

nhow Rotterdam
Rotterdam
Frontdesk