Medewerker Bediening Grand Café Krasnapolsky, Roomservice & Minibar Fulltime en Parttime

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 448 kamers, waarvan 35 gemeubileerde appartementen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 22 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.
Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd.
De menukaart van Grand Café Krasnapolsky staat volledig onder signatuur van Jacob Jan Boerma te staan, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. In het Grand Café serveren we overdag de lekkerste koffie en taart uit onze eigen patisserie. Daarnaast kun je er heerlijk lunchen met uitzicht op de Dam. En ’s avonds kun je genieten van een goed glas wijn met klassieke gerechten in een modern jasje. Dit alles in een unieke omgeving waar culinaire beleving op hoog niveau vooropstaat!

Feel extraordinary, feel inspired, feel unique
Jij zorgt ervoor dat de gasten een optimale beleving hebben en zet een stapje extra om dit waar te maken. Je bent je ervan bewust wat kwaliteit betekent en je hebt oog voor detail. Je hebt een commerciële instelling en je weet je passie voor eten en drinken over te brengen op de gasten.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie ben jij? 

Als F&B Medewerker van Grand Café Krasnapolsky ben je een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en minimaal twee jaar relevante werkervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Je hebt een ware passie voor eten en drinken en bevat een vloeiende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Food & Beverage