F&B RTL Late Night Medewerker | FT/PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als F&B Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onze gasten in de diverse F&B outlets (waaronder het restaurant, banqueting, roomservice, minibar). Je zorgt ervoor dat de gasten een unieke ervaring beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Daarnaast zorg je dat de kasafdracht goed loopt en dat je werkomgeving schoon is. Tot slot communiceer je veel met andere afdeling waaronder de Keuken en Stewarding.

Ook ben jij werkzaam tijdens RTL Late Night Show. Jij zorgt ervoor dat alles wat te maken heeft met de Food & Beverage elke dag tot in de puntjes geregeld is.

Wie zijn wij? 

NH Schiller Amsterdam ligt aan het bruisende Rembrandtplein in het hart van de stad. Het hotel telt 92 kamers en de weelderige interieurs in art-decostijl van een eeuw geleden zijn zorgvuldig terug te zien in NH Schiller. Brasserie Schiller is tevens een grote trekpleister van het hotel dankzij de art-decostijl en het unieke uitzicht op het Rembrandtplein. Daarnaast wordt van maandag tot en met vrijdag (22.30 – 23.30) de beroemde talkshow ‘RTL Late Night’ uitgezonden vanuit de brasserie.

Daarnaast ben je ook werkzaam in NH Caransa, dit 4* hotel ligt eveneens aan het levendige Rembrandtplein. NH Caransa beschikt over 66 kamers met een chique en strakke inrichting. In de zomermaanden kunnen gasten bij NH Caransa genieten van het uitzicht en het zonnetje op het sfeervolle dakterras.

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Schiller
Amsterdam
Food & Beverage