Medewerker Bediening | FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Ben jij een geboren gastheer of vrouw en is horeca dé plek waar jij thuishoort? Dan is deze functie iets voor jou! Je zult je dag vaak beginnen rond 14.45 met een korte briefing, waarin de highlights van de dag worden besproken. Je dienst zal vaak in de avonduren zijn, waarin jij je vooral in onze nieuw geopende Bar & Kitchen Copper bevindt. Je diensten en taken zullen erg afwisselend zijn in een dynamische werkomgeving (van roomservice tot banqueting, tot het nauw in contact staan met andere afdelingen van het hotel). Kenmerkend is dat jij verantwoordelijk bent voor het juist reageren en handelen op verzoeken en wensen van de gast. In deze functie zal je veel verantwoordelijkheid dragen in het vermaken en serveren van onze gasten. Jij zult er alles aan doen om hun verblijf in dit hotel zo comfortabel mogelijk te maken. Hiernaast zal je ook enkele administratieve taken uitvoeren m.b.t. het kassasysteem. Ben je geënthousiasmeerd om ons team te komen versterken? Solliciteer dan direct!
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie zijn wij? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie in de hospitality industrie in Amsterdam. Dit 4* hotel is gebouwd voor de olympische spelen in 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. NH Amsterdam Centre is gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein. Kortom, NH Amsterdam Centre ligt op een top locatie waar geen dag hetzelfde is! 

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand met vakkennis en ervaring in de F&B. Daarnaast ben je gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Food & Beverage