Sales & Events Coordinator

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Binnen het Organizing team van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky word jij verantwoordelijk voor het aannemen van al onze ‘Social Events’, denk hierbij bijvoorbeeld aan diners, feesten en bruiloften. Elke aanvraag is anders en het is aan jou om (voornamelijk telefonisch) alle wensen te bespreken zodat je een passende offerte kan opstellen. Hierbij let je niet alleen op onze beschikbaarheid, maar denk je ook strategisch een stapje verder. Je streeft namelijk naar een zo hoog mogelijke bezetting, dus je zal moeten passen en meten. Ook het up,- en cross-sellen is een uitdagend aspect van deze functie! Het is aan jou om de boeking bevestigd te krijgen, dus je zal jouw opties zelf opvolgen en de onderhandelingen voeren zodat de klant de boeking bij ons bevestigt. Eenmaal getekend, dan ga je of de boeking verder uitwerken of overdragen aan één van jouw collega’s van Organizing om de verdere details af te stemmen. In dit geval help jij bij de organisatie en voortgang van het evenement en de duidelijke communicatie hiervan binnen het hotel.

Wie zijn wij? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 hotelkamers en 17 congreszalen. Hiermee is NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky het grootste 5* congreshotel van de Benelux. Daarnaast beschikt het hotel over een rijke historie; sinds de opening in 1866 heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd. Zeer speciaal is de monumentale Wintertuin uit 1880, waar vele evenementen worden gehouden en waar gasten dagelijks van het ontbijt genieten.
Op culinair niveau presteert dit hotel bovendien op topniveau in The White Room*. Dit blijkt onder andere uit de samenwerking met topchef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Daarnaast is hotelbar “The Tailor” uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam, waar met trots cocktails – samengesteld door “Best Female Bartender Worldwide” Tess Posthumus – gepresenteerd worden. Tenslotte is Jacob Jan Boerma’s signatuur ook te vinden in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, waar gasten met een indrukwekkend uitzicht op de Dam kunnen genieten van lunch, diner of van de heerlijkheden van de patissiers.

Wie ben jij? 

Enhousiast, leergierig en stressbestendig zijn woorden die jou goed omschrijven. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de boekingen die jij beheert, dus er moeten een hoop ballen hoog gehouden worden. Je bent communicatief sterk in zowel het Nederlands als het Engels. Je weet hoe je gasten kunt overtuigen bij ons te boeken en je vindt het een uitdaging om te up-sellen waar mogelijk. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en een echte teamplayer! In deze functie dien je het overzicht te allen tijde te behouden, je beschikt over een commerciële houding en je denkt altijd een stap vooruit. Je communiceert tenslotte met onze klanten op nationaal en internationaal niveau. Bij voorkeur heb je al enige ervaring binnen in een hotel met Sales of organisatie van evenementen.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group, een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een goede kop koffie en de mogelijkheid om deel te nemen aan de wekelijkse Bootcamp, bieden we je het volgende:

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Sales