Receptionist| FT

Wat ga jij doen? 

Als receptionist in het dynamische NH Brugge, die zowel zakelijke reizigers en toeristen verwelkomt ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een vlekkeloze eerste en laatste indruk van de gasten in het hotel. Als Receptionist mag jij het in- en uitchecken verzorgen, zal je vragen beantwoorden en informatie geven over o.a. de hotspots in Brugge. Waar up-selling mogelijk is zal je uit commercieel oogpunt de kansen signaleren en gericht actie ondernemen. Jouw functie is die van een spin in het web. Als Receptionist wordt er gewerkt in wisselende diensten en je rapporteert aan de Front Office Manager.

Wie zijn wij? 

Het hotel is een voormalig klooster uit de 17e eeuw en is nu een geklasseerd gebouw met 149 hotelkamers. Bovendien is er een gezellige bar met een open haard, een restaurant dat Franse gerechten serveert en acht vergaderzalen. De grootste zaal heeft ruimte voor 250 personen voor vergaderingen, congressen en zelfs bruiloften.

Wie ben jij? 

Als Receptionist van NH Brugge ben je een gastheer/gastvrouw met een aantal jaren (minimaal 2 jaar) ervaring met passie voor de hotelbranche, die de gast wilt verwelkomen met een lach. Je bent iemand die iedere situatie als een uitdaging ziet. Daarnaast spreek je naast Nederlands ook Engels (en bij voorkeur een tweede vreemde taal). Je voelt je thuis in een team en bent flexibel opgesteld. Receptionisten die woonachtig zijn in (de regio van) Brugge genieten de voorkeur gezien de wisselende shifts waarin je werkzaam bent in de Front Office.
Ben jij de Receptionist die onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring wil bezorgen? Start je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

 • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
 • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
 • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
 • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
 • Solliciteren 
  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
  NH Brugge
  NH Brugge
  Brugge
  Frontdesk