Housekeeping Medewerker | FT/PT - HH bv.

Wat ga jij doen? 

In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Wij zijn op zoek naar mensen die graag willen werken in de housekeeping van het 4* sterren hotel NH Waalwijk. Je werkzaamheden zijn onder andere: het opmaken en verschonen van bedden, het stoffen en stofzuigen van de hotelkamers en het schoonmaken van meubilair en sanitair.

Wie zijn wij? 

Hendriks Hoteldiensten richt zich in hoofdzaak op het leveren van schoonmaakdiensten voor hotels en hotelketens met minimaal 30-40 kamers, vanaf het niveau drie sterren.

Wie ben jij? 

Je houdt van aanpakken! Je weet te zorgen voor een schone omgeving in het hotel waar hotelgasten centraal staan.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je in dienst van Hendriks Hoteldiensten bv.

Fijne werktijden. Je werkt doordeweeks van 09.00 uur tot ongeveer 14.30 uur en in het weekend van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Overleg over de dagen waarop je wilt werken is natuurlijk mogelijk. Je hoeft niet persé ervaring te hebben in de schoonmaak, wij zorgen ervoor dat je getraind wordt in het hotel. Je uurloon is afhankelijk van je leeftijd, volgens de cao in het Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf. Daarnaast bieden wij je korting via onze collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering van 2,85%.

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Waalwijk
Waalwijk
Housekeeping